Kwaliteit en voedselveiligheid hebben bij Selection Foods de hoogste prioriteit. Selection Foods in het bezit van het HACCP certificaat en sinds 2014 heeft Lukassen Food Group het IFS certificaat. Het SKAL certificaat is behaald medio 2015 waardoor nu ook biologische producten op een veilige en verantwoorde manier verhandeld kunnen worden.

Onze afdeling kwaliteit en voedselveiligheid is in dagelijks contact met telers en leveranciers om voor een kwalitatief en voedsel veilig hoogstaand product te zorgen.

Kennis en ervaring

In onze huidige samenleving zijn de voedselschandalen aan de orde van de dag en Selection Foods wil met haar kennis en ervaring deze problemen voorkomen door onze kennis te delen met telers en leveranciers. Door opleidingen en studies en het nauwgezet bijhouden van de ontwikkelingen op teeltgebied is er een schat aan deskundigheid en ervaring die wij delen met onze partners in de keten.

Samenwerking en vertrouwen

Voedselveiligheid en klanteisen kunnen alleen verzekerd zijn als er vertrouwen is en samenwerkingen zijn op alle gebieden met telers, leveranciers, transporteurs en klanten. Deze persoonlijke samenwerkingen en vertrouwensbanden verzekeren voedselveiligheid, kwaliteit en transparantie van teler tot consument.