Selection Foods

Selection Foods, groothandel in noten, zuidvruchten, delicatessen en conserven. Ons assortiment vormt een mooie aanvulling voor retail, foodservice en versspecialisten, maar zeker ook voor de groentewinkel die de aansluiting niet wil missen.

Wij startte eerder onder private label met het aanbieden van pijnboompitten en dat nam zo’n vlucht dat er snel vraag kwam naar andere noten. Naast pijnboompitten behoren walnoten, cashewnoten en amandelen tot de hardlopers. We bieden de hele range in alle soorten aan, zowel gebrand, gezouten, naturel als in de mix. Het sourcen van de noten vergt momenteel best een uitdaging. We wachten nu op nieuwe oogst cashewnoten uit Vietnam en mooie walnoten uit Chili en de Verenigde Staten.

Ons assortiment blijft groeien

We gaan een veel breder assortiment noten, zuidvruchten en delicatessen aanbieden. Zo zijn bij ons in het seizoen verse Italiaanse truffels van het merk ‘Fortunati’ te vinden. Deze truffels kunnen we binnen 48 uur leveren. Verder bieden we een mooi assortiment verse olijven en bieden wij nu ook olijfolie aan. We verkopen ook een klein assortiment conserven met de merken Dole, Carmen en Colli Eugenei, onder meer bekend van de stoofperen.

Dagelijks kunnen de klanten hun bestelling plaatsen bij hun eigen verkoper vanuit ons moderne distributiecentrum in Benschop. Wij leveren vanuit Selection Foods van maandag tot en met vrijdag op elk gewenst adres.

Niet alleen in Nederland

Naast de Nederlandse markt richten we ons tevens op de Duitse en Belgische markt. We kregen ook al de eerste aanvragen vanuit Zwitserland binnen. Aan mij de taak om van Selection Food een begrip te maken in de markt. Daarbij willen we ons onderscheiden met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Kom maar snel eens kijken.