Logistiek is een van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. Wij proberen iedere dag op het juiste moment bij elke afnemer onze producten te bezorgen. Onze geconditioneerde vrachtauto’s bezorgen iedere dag in geheel Nederland, daarnaast hebben we natuurlijk ook dagelijks vrachtauto’s op de diverse handelscentra om verse producten op te halen. Wij verzorgen het volledige logistieke traject, via ons track-en-trace systeem weten we altijd waar een levering zich bevindt. Daardoor kunnen we vroegtijdig inspelen op mogelijke knelpunten.

Verse producten vanuit onze groothandel

Gedurende de hele dag vertrekken onze auto’s om alle klanten te voorzien van verse producten. Door hiermee slim om te gaan in het bepalen van routes en vertrektijden kunnen wij een optimaal rendement halen uit onze trucks, wat voor u resulteert in een betere inkoopprijs van de verschillende producten. Wij werken met eigen ervaren chauffeurs die tevens kennis hebben van ons vak met de drive om snel en adequaat te handelen. Op deze manier kunnen wij de beste service verlenen wat betreft tijdige leveringen en heeft u te maken met een vast aanspreekpunt met kennis van zaken.

Een uitgebalanceerde interne logistiek is in onze branche van levensbelang om een goed en vers product te kunnen leveren. Onze optimaal geregelde interne logistiek zorgt ervoor dat uw bestellingen snel en vakkundig worden klaargezet en verladen.